sinterklaastijd.jpg

over het e-book

Ik schreef een (gratis) e-book met meer dan 40 tips voor deze tijd van het jaar. Hierin geef ik je zaken om over na te denken en concrete tips die je meteen toe kunt passen. Wat onder meer aan bod komt: voorpret, schoen zetten, het sinterklaasverhaal, de vieringen en cadeautjes en sinterklaas als mede opvoeder. Door het aanvragen van het e-book ontvang je handvaten voor hoe je je kind (en jezelf ;-) ) kunt helpen in deze tijd.
gratis e-book sinterklaastijd

Heeft je kind het lastig in de sinterklaastijd?

Of valt dat wel mee, en ben jij degene die sommige dingen lastig vind?

De sinterkaasperiode is vaak een gezellige maar ook roerige tijd voor kinderen. Wil jij inspiratie om je kind te kunnen helpen in deze tijd van het jaar?
  • 15 pagina's tellend e-book
  • meer dan 40 tips, inzichten en ondererpen om over na te denken
  • informatie waar je meteen mee aan de slag kunt
Kim_Joosten_l_gedrag_beter_begrijpen_Kim.jpg

over mij

Hoi, ik ben Kim Joosten, HBO pedagoog, gastouder en mama van drie kids. In de afgelopen jaren heb ik ervaren welke impact de sinterklaastijd op kinderen kan hebben. √Čn met welke vragen ouders rondlopen. Door het schrijven van dit e-book wil ik hier iets in kunnen betekenen en handvaten aanbieden om deze roerige periode gezelliger te maken voor het hele gezin.

Wil jij het e-book downloaden?

Meld je hieronder dan aan en ontvang een mail met toegang tot het e-book!
Na het aanvragen van dit e-book ontvang je op onregelmatige basis mijn inspiratiemail. Hier kun je je op ieder gewenst moment voor uitschrijven.