Ik vind het heel fijn om mijn kennis, ervaring én materialen met je te delen! Dit doe ik natuurlijk in de gesprekken. Maar daarnaast ook op andere manieren.

Voor tips en inspiratie kun je een kijkje nemen bij de blog artikelen en op mijn social media kanalen.

Image
gratis inzichtsessie

Tijdens dit (online) gesprek van een half uur gaan we samen bekijken wat je als lastig ervaart als ouder, en hoe je het gedrag en de emoties van je kind(je) beter kunt gaan begrijpen.  Ik denk met je mee, geef je tips en als ik je nog verder kan helpen met mijn diensten dan laat ik je dit weten!

Grijp nu je kans en boek een gratis (en vrijblijvende) afspraak van 30 minuten met mij!

korte vragenlijst

Die je inzicht oplevert over de start van je kindje.

Ben je benieuwd naar de impact van de start van je kindje op zijn/haar leven?

Het begint met inzicht krijgen in wat impact heeft gehad op de ontwikkeling van je kleintje tijdens de zwangerschap en geboorte. Ik maakte een korte vragenlijst die jou helpt om je kind beter te begrijpen!

Image
Image
15 tips die jou helpen om een ijzersterke band met je baby en jonge kindje te krijgen!

Dit e-book is voor als je kleintje nog in je buik zit, of al geboren is en je al volop in het ritme van de voedingen en luierverschoningen zit. Of als je kindje al wat ouder is en de wereld gaat ontdekken en jij deze kennis toch nog mee wil pakken.

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen én het is nooit te laat om aan een veilige hechtingsrelatie te werken!

buideltop te leen

De beste plek om je kleintje tot rust te laten komen is tegen het warme lichaam van mama of papa aan. Met een buideltop zorg je dat je veilig en optimaal huid-op-huid contact hebt met je kleintje. De top maakt het buidelen minder belastend voor je armen en schouders. Terwijl je beiden bedekt bent, geen gehannes met losse dekens..!

Buidelen wordt aanbevolen voor premature en pasgeboren baby's t/m 3 maanden oud. Het draagt bij aan de gezondheid van je baby en brengt veel voordelen met zich mee.

Wil je een top lenen? Neem dan contact met me op om iets af te spreken.

Image