gratis vragenlijst

Waardoor je inzicht krijgt in wat je kindje gevormd heeft tijdens de zwangerschap en geboorte.

Oké, dat de zwangerschap en geboorte impact heeft op je kindje dat neem je misschien wel van mij aan. Maar waar moet je dan aan denken? Het is toch allemaal goed gegaan? Of goed gekomen na een tijdje...?
inzichten-over-de-start-van-je-kindje.jpg

over de vragenlijst

Deze 15 vragen helpen je om zicht te krijgen op een aantal gebeurtenissen en situaties die impact hebben. 
Deze ervaringen beïnvloeden hoe een ongeboren kindje zich voelt, zich ontwikkelt en als het ware 'geprogrammeerd' wordt om te 'overleven' na de geboorte. 

Door de vragen te beantwoorden en je te bedenken hoe je kindje dit ervaren heeft ga je het beter begrijpen. 
Kim_Joosten_l_gedrag_beter_begrijpen_Kim.jpg

over mij

Hoi, ik ben Kim Joosten, HBO pedagoog, gastouder en mama van drie kids. In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in de impact die de zwangerschap en geboorte (prenatale en perinatale periode) hebben op een kindje. Door hier bij stil te staan begrijp je veel beter waar gedrag van je kind vandaan komt, én welke behoefte er achter zit.  Met deze kennis kun je je kind helpen om dingen anders aan te pakken, en (vanuit begrip) met situaties om te gaan. Daarnaast ga je zelf ook anders naar het gedrag kijken. Het wordt ineens heel erg logisch! 

Ieder kind wil zich gezien, gehoord en geliefd voelen. Door het geboorteverhaal te kennen en te (h)erkennen geef je je kind dit mee vanaf de start in het leven. 

Wil jij de vragenlijst gratis ontvangen?

Meld je hieronder aan en ontvang een mail met toegang tot de vragen!