NEI therapie bij kinderwens,
als het (nog) niet lukt om zwanger te worden.


"Probeer er minder mee bezig te zijn. Jij kunt ook zoveel piekeren!" 
"Ga lekker op vakantie samen dan komt het vanzelf." 
"Jullie zijn nog jong, het komt wel. Je hebt nog tijd genoeg." 
"Ik ken iemand die zwanger werd nadat ze stopte met proberen..." 

Heb jij een kinderwens en lukt het (nog) niet om zwanger te worden? 

Dan vliegen de adviezen je waarschijnlijk om de oren. (Been there... 😔)

Lief bedoeld wellicht, maar jullie zitten met die constante spanning en de teleurstelling, 
waardoor deze uitspraken voor extra frustratie zorgen en ronduit pijnlijk kunnen zijn... 😥 

Je vraagt je af waarom het bij jullie maar niet wil lukken... Hebt al van alles geprobeerd... 

Heb je er al eens bij stil gestaan dat er naast medische en lichamelijke aspecten ook een energetisch stuk mee speelt? 

Daar kan ik samen met je naar kijken middels NEI therapie!

Wat is NEI therapie? En hoe kan het helpen tijdens de zwangerschap?

NEI therapie, wat staat voor Neuro Emotionele Integratie, is een vorm van therapie die gericht is op het opsporen en behandelen van emotionele blokkades, onverwerkte emoties en overtuigingen in het onderbewustzijn en lichaam. Deze blokkades kunnen van invloed zijn op verschillende aspecten van ons leven, waaronder het vervullen van een kinderwens en het openstellen voor een zwangerschap. Door middel van NEI consulten) kunnen deze blokkades worden aangepakt en opgelost. Wil je meer lezen over wat NEI therapie inhoudt? Check dan dit blog!

NEI therapie als je zwanger wil worden.

Als je een kinderwens hebt en/of die verbinding voelt dan kan het zijn dat je je hart al open hebt gesteld voor een zwangerschap. 

Als die dan maand na maand uitblijft (of het niet lukt om zwanger te blijven dan) kan het zijn dat er onbewust, energetisch of emotionele blokkades een rol spelen. Dit kan zowel bij de vrouw, de man als bij het toekomstige kleintje zo zijn.

In een NEI loslaatsessie kunnen het onderbewustzijn en het energetische veld onderzoeken en op een dieper niveau naar klachten of blokkades te kijken. Met als doel om (emotionele of fysieke) blokkades, angsten of trauma's los te laten, energie weer door te laten stromen en jullie zo optimaal mogelijk open te stellen voor een zwangerschap. 

Tijdens NEI sessies kunnen diepere zielsaspecten aan het licht komen die invloed hebben op zowel de kinderwens als de (aanstaande) zwangerschap. Door het ontdekken en helen hiervan, kun je werken aan het creëren van een positieve en gezonde omgeving voor jou en je toekomstige / ongeboren kindje.


Waar kan NEI en het werken met een biotensor helpend bij zijn als een gewenste zwangerschap uitblijft?

Soms kunnen fysieke of emotionele klachten het proces van zwanger worden bemoeilijken. NEI therapie kan ondersteuning bieden bij het helen van deze klachten en het aanwakkeren van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Neuro Emotionele Integratie biedt je de mogelijkheid om op een dieper niveau te verbinden met jezelf (en mogelijk ook met het zieltje dat al wacht om bij jullie geboren te gaan worden). Door het werken met het energetische systeem, kunnen klachten op een dieper niveau worden aangepakt.

Het kan helpen bij het loslaten van blokkades die de conceptie (of het zwanger blijven) in de weg staan. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met eventuele angsten, onzekerheden en (belemmerende) overtuigingen met betrekking tot de mogelijke zwangerschap, geboorte, of je rol als aanstaande opvoeder. 

Ook als je een medisch traject doorloopt om je kinderwens in vervulling te laten gaan dan kan ik je ondersteunen. Tijdens een consult kunnen we kijken op welke manier je ondersteunt kunt worden om het traject zo optimaal mogelijk te doorlopen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld denken aan energetische ondersteuning, maar ook door het uittesten van voedingsmiddelen, werken aan emotionele blokkades, het energetisch ondersteunen van je lichaam, Ook kan een NEI loslaatsessie je helpen om emoties en gevoelens een plek te geven die tijdens het traject op zullen spelen.

NEI therapie tijdens de zwangerschap.

NEI therapie kan ook tijdens de zwangerschap waardevol zijn. Het kan helpen bij het omgaan met eventuele angsten of onzekerheden die gepaard gaan met de zwangerschap. Ook is het mogelijk om te werken aan het (emotionele of fysieke) welzijn van de moeder en/of het kindje. Een NEI consult kan inzichten bieden en ondersteuning bieden om zo ontspannen, en zelfverzekerd mogelijk de zwangerschap door te komen. Hier lees je meer over in dit blog.

NEI kinderwens consult: Wat kun je verwachten?

Tijdens een NEI kinderwens consult kijken we specifiek naar de blokkades die de kinderwens en zwangerschap in de weg staan. We werken op een zachte manier aan het helen en opruimen van mogelijke obstakels die zwanger worden bemoeilijken. Hiervoor maken we met behulp van de biotensor contact met het onderbewustzijn van zowel de moeder en de vader, maar lukt het vaak ook om af te stemmen op het zieltje van het kindje als dit al staat te popelen om zich bij jullie te voegen.

Tijdens een consult kom je tot inzichten, kunnen we onverwerkte emoties of trauma's alsnog verwerken, én kan ik je energetisch ondersteunen.

Hoeveel NEI consulten zijn er nodig?

Het is geheel afhankelijk van wat er tijdens het consult naar voren komt, maar ook van jullie persoonlijke situaties hoe het proces doorlopen wordt en hoeveel consulten er nodig zijn. Hier kan ik op voorhand dus geen uitspraken over doen. 1 tot 3 consulten is wel een gemiddelde dat ik kan geven waarin we tot de kern kunnen komen.

Heb je vragen of ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Neem dan contact me me op!

Of boek meteen een NEI loslaatsessie in mijn agenda agenda. Geef hierbij aan dat het om een kinderwens consult gaat.